Wat irriteert mannen bij vrouwen

“In een vrouw die liefhebt, bewonder zelfs de tekortkomingen!”Mannen zeggen. Maar toen, wanneer de hormonale stormbasis en het oude enthousiasme ergens verdampt, waarvan de claims niet verschijnen.

Mannen – wezens met zo dunne mentale organisatie dat soms slechts een diva wordt gegeven, die besliste dat het een sterke vloer is? In de meeste gevallen heeft hun irritatie echter goede redenen.

Terughoudendheid om duidelijker te zijn
Typische vrouwelijke gedragswijze, beroemd in de Sovjet-pop-hit “Oh, bloeit Kalina,” blijft vergiftig het leven van miljoenen mannen. “Ik ga, niet gedurfd zal woorden geven. Mijn lief, goed, denk ikzelf!”- Deze aantrekkingskracht en vandaag brengt vertegenwoordigers van een sterke helft van de mensheid naar witte Cignis. Nou, ze weten niet hoe ze moeten raden, weten niet hoe. En begrijp niet waarom je hints nodig hebt en rondloopt, ja over als je rechtstreeks kunt spreken? Zolang je zegt, laten we zeggen: “Oh, wat prachtige oorbellen!”Je favoriet zal het met je eens zijn en … niets dan. We herformuleren een verzoek om: “Beste, ik wil dezelfde oorbellen als vriend”, de

kansen op wat je krijgt meer wordt.

De wens om de man te remake “voor jezelf”
In tegenstelling tot de beroemde assemblage-instructie, wanneer de Russische mechanica een stoomboot in het vliegtuig kon veranderen, zijn mannen nerveus als ze proberen het bestand te “ontkennen”. “SAW” Beste ook – deze actie geeft een vergelijkbaar negatief effect, zelfs als je intenties het beste zijn. Nee, we moedigen je niet aan om je gevoelens te verbergen, het slikken van ontevredenheid. Maar permanente nummering en slijpen “Je moet meer verdienen!”,” Fatsoenlijke mensen kleden zich niet zo aan “,” Het is tijd om na te denken over carrière, het is tijd om na te denken over de carrière, het is tijd om na te denken over carrière “totdat het goede niet zal denken. Op een gegeven moment, een man of “exploded” of u ophouden om te horen.

Commandant toon
Elke man in de diepten van de ziel – Ostap Bender. En laat ze niet iedereen klaar om sinaasappels te verzenden door vaten, maar iedereen weet wie de parade moet bevelen – natuurlijk, hij! En hier zijn niet zozeer woorden (de context kan elk zijn), hoeveel intonatie waarmee deze tekst wordt uitgesproken. Om het uiterlijk van deze ordinar-aantekeningen te voorkomen, vertel me voordat u met een man met een belangrijk www.bdcons.net/target-site-profi-cv-relevant-article/ verzoek voor u wordt ingeschakeld: “Ik respecteer mezelf als een vrouw. En jij, als een man, “en vervolgens hardop uiteengezet.

Frank Mercantivity
Wanneer in reactie op een replica van een man: “Beste, ik hou van je,” het dure antwoorden je: “En wat, je zult een bontjas geven?”- Al zijn spirituele impulsen eindigen, nauwelijks begonnen. Mannen willen dat ze van houden voor het feit dat ze er gewoon zijn, en niet voor de lengte van hun bankrekening. De vrouwelijke positie “I MOET standaard standaard” Ik stoot ze gewoon af.

Anda mungkin juga suka...

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *