Breng me met je mee! Wat te vangen met u op vakantie voor seksuele prestaties

Anticonceptie en opnieuw anticonceptie! Om condooms mee te nemen voor rust – als u natuurlijk niet plannen met een partner rechtstreeks op vakantieplanning nakomelingen. Als je alleen gaat – in geen geval moet je hopen op de voorzichtigheid van Resort Men. We raden Cialis Generiek Okamoto Real Fit aan – ze zijn dunner dan het vertrouwde van ons Durex of Contex, maar tegelijkertijd duurzaam en betrouwbaar. Siliconen condoomsmering, die mooi is voor seks in de douche of op het strand.

Mini-vibrator

We-Vibe Tango

Het beste speelgoed voor recreatie is degene die niet veel ruimte zal nemen, zal multifunctioneel zijn, maar tegelijkertijd absoluut niet als een vibrator – zodat de grensbeschermers die je koffer ontdekken niet schuin gooien. We-Vibe Tango Naast al het andere en waterdicht, dat is, perfect voor waterspelen. Speelgoed 8 Trillingsmodi – van zacht tot zo’n kracht dat zelfs door jeans wordt gevoeld, en in de kit is er een zachte mooie tas, zodat het handig is om een ​​speeltje te maken.

Siliconen smeermiddel voor vrouwen

Pjur lichaam glijden

Als je nog niet weet, waarom heb je smeermiddelen nodig, dan moet je dit artikel lezen. PJUR Body Glide is ideaal voor u om het op reis te nemen: dit is een siliconenvet voor vaginale seks, dat ook kan worden gebruikt als massageolie. En de kleine fles past zelfs in de kleinste koffer – goed, of kamagra online je kunt het naar de salon brengen.

Anda mungkin juga suka...

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *