Hoe een maximum van doggi-stijl 5 uitstekende aanbevelingen te krijgen

Doggi-stijl wordt vaak “zonder handen” genoemd, omdat je heel dicht bij elkaar gehecht bent. Sommige van zijn zorgeloze bewegingen kunnen je echte pijn veroorzaken en je kunt ongeveer hetzelfde antwoorden.

2. Laat hem je plezieren

Zoals hierboven aangegeven, kan Doggi-stijl in geen enkele wijziging van het algemeen worden ingeschakeld (een man precies), maar meestal ligt de ene hand nog steeds op je heup. En de tweede kan worden gericht, um, u profiteert. Laat hem je op verschillende plaatsen beroeren, en als puur per ongeluk bij de clitoris komt – bedankt apart.

3. Laat geen haast

Is het tijd om te versnellen? Zeker. Maar aangezien deze houding zo intens is, zal het niet lang duren en originele cialis kopen al snel zal alles eindigen. Dus suggereer het, vooral niet om

te haasten en te bereiken op zijn minst op de lengte van de commercial op YouTube. Maar als je sneller wilt, ook niet stil!

4. Om eruit te gaan of niet?

Het is geen geheim dat in deze pose, een man soms graag met je haar spelen of de elementen van de bdsm brengen, ze op de hand winden en enigszins nippen. Record, of je nu van deze game houdt, vooral als hij me meesleed en alsof hij probeerde je “pruik” uit te doen.

5. Efficiƫntie 99,9%

Nu over de belangrijke bescherming. In deze houding kunt u eenvoudig een condoom gebruiken – dankzij intensieve bewegingen, het praktisch niet slipt, in tegenstelling tot, zeggende missionaire positie.

Anda mungkin juga suka...

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *