Is het mogelijk om twee tegelijk lief te hebben

We zijn allemaal mensen — wezens die vrij enigszins verschillen van dieren. Waarschijnlijk, dus we willen soms aan de zijkant beroeren.

Alleen hier, sommige simpele verlangen komt te ver, en ze zijn van plan om te leven met het object van lust.

Maar het kan niet worden besloten, op veel opzichten omdat ze ervan overtuigd zijn: ze houden van beide tegelijk. Hier is het tijd om te stoppen en na te denken over: of alles gaat zoals het zou moeten?

Dus besloten we om erachter te komen of er twee mensen tegelijk kunnen liefhebben, en welke gevoelens eronder kunnen worden verborgen.

Egoïsme of iets anders?

Het blijkt dat monogame routine-relaties, tot de grote spijt, passie doden. De wens om een ​​verbinding aan de zijkant te hebben, is echter niet altijd verbonden met de huishoudelijke en onaangename partnergewoonten.

Soms verbergt de enige echte liefde onder liefde voor twee mensen. En het gevoel dat deze man ervaart… Voor mezelf. Het verhoogt de stemming en verhoogt het zelfrespect.

Maar een ander ding is wanneer een persoon de relaties met twee mensen probeert te handhaven vanwege zijn eigen instincten.

Of omdat hij van houdt wanneer ze vechten voor hem. Hier over liefde komt er niet aan — Alleen trots. Heel vaak achter de zin «Ik hou van twee» Verberg de terughoudendheid om een ​​keuze te maken. Mary waar je van houdt voor het feit dat het interessant en leuk is om tijd door te brengen, en Ulyana voor bedkosten en het vermogen om heerlijk te koken.

Alleen dit is geen echte liefde, maar een poging om het ideaal van twee imperfecte opties te maken. En reden hier veel meer dan emoties.

Daarom adviseren psychologen soms: als u niet met gevoelens kunt omgaan voor twee verschillende meisjes, afbreeg met beide. Omdat je echt niet van de opties houdt.

Kan ik van deze gevoelens kwijtraken?

Periodiek komen irritante gedachten in het verstand met betrekking tot seks met een collega voor werk of een behoorlijk jammer in Starbucks. Gedachten gedachten, maar ze duwen erg op de zonde en interfereren normaal werk.

Maar tot grote spijt is er geen manier om je gevoelens te beheersen. Je kunt alleen je reactie op deze gevoelens beheersen.

Dat is, het is bijna onmogelijk om te stoppen met het afnemen van mijn collega, maar je kunt je communicatie met haar bekijken, om je berichten te maken en ervoor te zorgen dat collega’s aan je zullen nadenken, en je uiteindelijk voorstellen dat je je vriendin kunt voorstellen.

Dergelijke gedachten sleep onmiddellijk hun hoofden. Beschuldig jezelf voor aantrekking aan iemand — Geval dom en ondankbaar. Vooral als deze attractie geen kwaad veroorzaakt. Psychologen in dergelijke gevallen raden aan om niet naar de foto’s van hun eigen kinderen te kijken op zoek naar berouw, maar opnieuw vervormen op het object van lust (natuurlijk, niet goed in zijn ogen).

De hersenen krijgen een vals signaal en na verloop van tijd begint de mate van lust te dalen. Elementaire masturbatie natuur: tevreden het vrouwtje — en slaap.

En wat als alles in liefde veranderde?

En wat te doen in gevallen wanneer het in liefde zal groeien? Dit gebeurt ook. Het is moeilijk om er te stoppen met nadenken, het is onmogelijk om haar berichten te negeren.

Het lijkt te worden gekalmeerd, maar bij de vergadering is alle waardigheid weer verloren. Experts zeggen dat liefde in verschillende stadia vordert: lust en sympathie, tedere gevoelens, respect en toewijding. Zelfs als je al in een relatie bestaat, zullen je nieuwe gevoelens op hetzelfde pad bewegen.

Alleen als de cheapest levitra generic gevoelens oprecht zijn. En vroeg of later zal je het vragen: vrouwen veranderen of niet. Op zichzelf moet je het oplossende gevoel van lust in de knop overwinnen, tot de lust van de liefde.

Het probleem is dat velen deze twee gevoelens verwarren. Op dit moment moet je gaan zitten en demonteren, ervaar je je nieuwe object naar je nieuwe object dan alleen seksuele attractie.

Nou, zo niet, dan maak je de grootste fout van je leven — Je verandert de lege emmer op de lege en na verloop van tijd zal ze je sneller en sterker beu zijn dan dat deel van het vrouwtje dat je verraderlijk gooide.

Omdat als in de eerste fase behalve de wens om iets te neuken, dan zal de relatie ontwikkelen op het volgende scenario: Lust, Sex, Boredom Mortal met meel geweten.

Wat te doen Polyamamam?

Als jij, de Malcamous Male, oprecht houdt van zijn vrouw, wordt plotseling verliefd op een andere, dan is het noodzakelijk om serieuze oplossingen te nemen en je eigen relatiestijl te herzien.

Misschien is u gecreëerd voor een sexy levensstijl. En het feit dat je

vatbaar was voor monogamie — Gevolgen van opvoeding en innerlijke grip. Sommigen vertrekken 30 jaar om zichzelf te kennen. Je hoeft niet bang te zijn, er is niets verschrikkelijk.

Om met je gevoelens om te gaan, lees dan slimme voordelen voor Polyamorov — Bijvoorbeeld Culture «Openen: het creëren en onderhouden van een open relatie» Torristan Taormino I «Meer dan twee: Polyamorov Praktal Manual», evenals fundamenteel voor Polyamorov «Ethiek van glorie». Deze boeken zullen worden gegeven om te begrijpen hoe ze blijven leven, en dat, in feite,.

Daarnaast, zoals jij, — Miljoen met een verrassing, dus je kunt je kerel in tegenslag vinden (hoewel die zei dat het slecht is?) Gemeenschappen in verschillende sociale netwerken.

Is het mogelijk om tegelijkertijd twee mensen te houden?

Niettemin is in alle polyamorfe relaties de schaal van de schalen nog steeds geneigd ten gunste van een van de partners. Het houden van hetzelfde zal niet moeilijk, ook hier veel nuances werken. Nieuwe liefde is een soort van het testen van de sterkte van je reeds bestaande relaties.

Waarschijnlijk zullen we nooit in staat zijn om de aard van de liefde te verkennen, want veel hangt af van de persoon zelf, zijn waarneming, gedrag, opvoeding.

Liefde — Ongelooflijk subjectief. Verschillende mensen hebben verschillende ideeën over wat om liefde, evenals verschillende criteria waarvoor familie geluk wordt bepaald.

Anda mungkin juga suka...

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *